Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@18:21:20 GMT

کاهوهای لکه‌دار را دور نریزید!

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۹۴۶۴

کاهوهای لکه‌دار را دور نریزید!

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایت اور تاس، بسیاری از مردم به سبزیجات و به ویژه کاهو علاقه فراوانی دارند. کاهو دارای کالری پایین است و بدین جهت طرفداران زیادی در میان افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند دارد. با این حال، شاید زمانی که کاهو را خریداری کرده و در یخچال نگهداری می‌کنید شاهد لکه‌های کوچک قهوه‌ای بر روی آن بوده اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افراد با مشاهده این لکه‌های قهوه ای، اقدام به دور انداختن کاهو می‌کنند. باید بدانید مصرف این کاهو‌ها مشکلی برای سلامتی بدن ندارد. در حقیقت بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات، گاز‌های غیرقابل دیدن به نام اتیلن از خود منتشر می‌کنند. انتشار این گاز در میوه‌ها و برخی گیاهان باعث رسیدن و نرم شدن آن‌ها می‌شود.

انتشار این گاز از میوه‌ها باعث تاثیر شیمیایی آن‌ها بر روی یکدیگر می‌شود. در برخی موارد این گاز باعث رسیدن آن‌ها و در برخی موارد دیگر باعث تحت تاثیر قرار گرفتن کیفیتشان خواهد شد. کاهو میوه نیست، در نتیجه بدیهی است که در مقابل این گاز‌ها نمی‌رسد!

در واقع، کاهو به گاز اتیلن حساس بوده و قرار گرفتن آن در مقابل میزان ناچیزی از این گاز می‌تواند باعث واکنش شیمیایی شود و نقطه‌های قهوه‌ای شکل را بر روی آن‌ها تشکیل دهد. در حقیقت اتیلن منجر به تولید ترکیبی در کاهو شده که در نهایت با بروز نقطه‌های قهوه‌ای نمایان می‌شود.

برای جلوگیری از این موضوع می‌توانید میوه‌هایی مانند سیب، موز، و آواکادو را که از خود گاز اتیلن ساطع می‌کنند از کاهو جدا نگه داری کنید. با این وجود، گاهی این موضوع خارج از اراده شماست، زیرا ممکن است در فرآیند حمل بار از مزرعه تا محل فروش و یا در میوه فروشی کاهو در معرض گاز اتیلن سایر میوه‌ها قرار گرفته باشد.

کمتر کسی می‌داند که خود کاهو نیز گاز اتیلن تولید می‌کند. تحقیقات نشان داده است زمانی که کاهو له یا بریده شود، اقدام به تولید گاز اتیلن می‌کند. گرچه شاید حفظ کاهو از گاز اتیلن دشوار به نظر برسد، اما فهم این فرآیند برای شما منافعی درپی خواهد داشت.

حال که به خواص گاز اتیلن پی بردید می‌توانید از آن به نفع خود استفاده کنید. در صورتی که گوجه نارس یا موز نرسیده دارید، تنها کافی است یک سیب یا میوه دیگر رسیده را در کنار آن‌ها قرار دهید و شاهد رسیدنشان باشید.

بیشتر بخوانید

کدام میوه‌ها و ویتامین‌ها قاتل کرونا هستند؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواص کاهو گاز اتیلن موز نارس گاز اتیلن قهوه ای میوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۹۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه

فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به افزایش جمعیت و شکار مگس میوه مدیترانه‌ای در ایستگاه‌های ردیابی باغات سیاه ریشه و مرکبات به لزوم مدیریت این آفت در باغات مرکبات و سیاه ریشه تاکید کرد.

او افزود: برداشت سریع تمامی میوه‌های رسیده باقیمانده روی درخت بخصوص نارنج و پرتقال والنسیا موجود در باغات، خانه سراها، فضای سبز شهری و روستایی، مجتمع‌های تفریحی ساحلی و برداشت بموقع تمامی میوه‌های رسیده فصل بهار شامل ارقام هسته دار مانند هلو، شلیل، آلو، آلوچه، ازگیل ژاپنی برای جلوگیری از گسترش آلودگی به ارقام متوسط و دیررس هسته دار و دانه دار از روش‌های مهم مدیریت و مبارزه با این آفت است.

بیگی رعایت بهداشت کف باغ مانند حذف و از بین بردن علف‌های هرز داخل و حاشیه باغات، جمع آوری و دفن هرگونه میوه ریخته شده پای درختان در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک برای کاهش آلودگی، نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتراپ، سراتینکس و سراتل به تعداد ۲۰ الی ۳۰ عدد تله در هر هکتار در مرحله اول در باغات سیاه ریشه یا باغات مختلط مرکبات و سیاه ریشه بویژه در باغات دارای سابقه آلودگی با هماهنگی و مشاوره با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی جهت از بین بردن جمعیت اول فصل آفت مگس مدیترانه‌ای و انجام طعمه پاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات و حشره کش مالاتیون بصورت طعمه مسموم با قطرات درشت روی تنه و شاخ و برگ و علف‌های هرز زیر درختان بر اساس دستورالعمل و با مشاوره از کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی در صورت مشاهده شکار روزانه ۲ الی ۳ عدد مگس در روز در یک تله نصب شده را از دیگر روش‌های مدیریت و کنترل و مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه‌ای برشمرد.

او به باغداران و بهره برداران توصیه کرد برای کسب اطلاعات و راهنمایی‌های بیشتر به کارشناسان حفظ نباتات مستقر در مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • قیمت قند و شکر در میادین تره بار
  • تاثیر بی‌نظیر این میوه برای کاهش وزن (اینفوگرافی)
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • جزئیات جدید از مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز