Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از روزنامه رأی الیوم چاپ لندن، شرکت انرژی رژیم صهیونیستی"دیلیک دریلنگ" اعلام کرد که سهام خود را که بالغ بر ۲۲ درصد میدان گازی "تمار" در شرق دریای مدیترانه است به شرکت "مبادله للبترول"(تبادل نفت) در ابوظبی به حدود یک میلیارد دلار فروخته است.

این شرکت اعلام کرد که این بزرگترین معامله تجاری است که بین شرکت‌های اسرائیلی و اماراتی از زمان آغاز عادی سازی روابط میان دو طرف امضا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته منابعی در تل‌آویو، این دو شرکت آوریل توافق اولیه‌ای را امضا کردند. شرکت "دیلیک" اعلام کرد که توافقی غیر الزام آور را برای فروش سهام خود در میدان گاز طبیعی "تمار" در مدیترانه شرقی با شرکت اماراتی مذکور امضا کرده است. میدان تمار یکی از منابع اصلی انرژی است که رژیم صهیونیستی به آن تکیه دارد و ممکن است سالانه ۱۱ میلیارد متر مکعب گاز تولید کند و این برای پوشش دادن بیشتر بازار در داخل اراضی اشغالی و همچنین صادرات به مصر و اردن کافی است.

سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان پیشتر به تعطیل کردن نیروگاه‌های گاز رژیم صهیونیستی در دریای مدیترانه تهدید و اعلام کرده بود که منطقه به طور کامل وارد جنگ نفت و گاز شده است.

وی گفته بود: در صورتی که شورای عالی دفاع لبنان تصمیم بگیرد که نیروگاه‌های نفت اسرائیل ممنوع الفعالیت شوند من به شما وعده می‌دهم که ظرف چند ساعت این اتفاق خواهد افتاد.

تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه لبنان درباره پرونده نفت اکتشافی در دریای مدیترانه جدید نیست. سال ۲۰۱۰ عوزی لانداو، وزیر زیرساخت تهدید کرد که با زور وارد این پرونده می‌شود. وی تهدید به استفاده از زور علیه لبنان یا هر کشور دیگری کرد که منافع نفتی اسرائیل در دریای مدیترانه را تهدید کند. او تمام خواسته‌های لبنان از ناحیه حقوقی و اقتصادی را بی‌پایه و اساس دانست.

در پژوهشی که مرکز پژوهش‌های استراتژیک و سیاسی و اقتصادی آن را تهیه کرده، آمده است: مساله آب‌ها برای ایده‌پردازی، امنیت و استراتژی اسرائیل مهم است چراکه سیطره بر آب‌ها همواره از مهمترین اهدافی بوده است که تل‌آویو آن را برای تبدیل رؤیای صهیونیستی درباره تشکیل کشور ابرقدرت به یک واقعیت مادی در منطقه عربی مد نظر قرار می‌دهد. این آب‌ها به تحقق مهمترین اصول اساسی مثل مهاجرت و شهرک سازی که از عوامل اصلی در ساخت آن هستند ارتباط دارند. هرچه اسرائیل کنترل این آب‌ها را بیشتر در دست بگیرد مساحت شهرک سازی و تعداد مهاجران به آن افزایش می‌یابد./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی دریای مدیترانه رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله

صهیونیست ها بعد از ناکامی در غزه تلاش دارند از طریق مذاکره با طرف های لبنانی با واسطه گری فرانسه، از فشار نبرد در جبهه شمالی بکاهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل تسنیم، طی روزهای گذشته بیروت میزبان وزیر خارجه فرانسه و عاموس هوکشتاین نماینده ویژه بایدن بود و دو هفته قبل هم نخست وزیر و فرمانده ارتش لبنان در پاریس مهمان امانوئل مکرون بودند.

محور رایزنی های این دو مقام عالی رتبه مذاکره درباره طرحی است که دوماه قبل توسط فرانسوی ها ارائه شده که رسانه ها این طرح را "طرح سه مرحله ای فرانسه" نامیده اند.

 

.

 

در مرحله اول این طرح، آتش بس در مرزهای لبنان و سرزمین های اشغالی برقرار می شود، در مرحله دوم هم نیروهای مسلح لبنانی 10 کیلومتر از مرز با فلسطین اشغالی فاصله می گیرند تا نیروهای ارتش لبنان و یونیفل در این مناطق مستقر می شود. در مرحله سوم، مذاکرات میان بیروت و تل آویو برای حل مشکلات مرزی لبنان و اسرائیل آغاز می شود.

دوماه قبل منابع نزدیک به حزب الله این پیشنهاد را رد و  بر توقف حملات در غزه به عنوان پیش شرط پایان درگیری در جبهه جنوب لبنان تاکید کردند، لکن فرانسوی ها با برخی تغییرات در طرح اولیه پیشنهادی، بار دیگر به بیروت بازگشتند.

وعده کمک های مالی بیشتر به ارتش لبنان، عقب نشینی تجیهزات حزب الله (نه نفرات)، کمک به حل مشکلات سیاسی داخلی لبنان و همکاری در زمینه اکتشاف گاز  از جمله مفاد پیشنهاد فرانسه است. 

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • حمله پهپادی حزب الله لبنان به پایگاه «المطله»
  • حزب الله هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • رسانه اسرائیل : حزب الله یک هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • حمله موشکی حزب‌الله لبنان به «مرگلیوت»
  • چالش اصلی اسرائیل با حزب الله لبنان چیست؟
  • اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله
  • اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد
  • حملات بامدادی به جنوب لبنان/ اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد
  • روایتی از سرگذشت سید عباس موسوی + فیلم
  • کاخ سفید: نگران حمله احتمالی اسرائیل به رفح هستیم